Naujienos pagal datą: Birželio 2017
Antradienis, 27 Birželio 2017 14:29

DIPLOMŲ ĮTEIKIMO ŠVENTĖ

Klaipėdos paslaugų ir verslo mokyklos absolventai, prieš 3 metus pradėję kelionę mokykloje, šį birželį įveikė sudėtingą savo gyvenimo etapą. Šiandien jų rankose - rūpesčių, sunkumų, na ir žinoma, pažinimo džiaugsmo, atkaklumo, darbštumo ir meilės gyvenimui įrodymas – Profesinio mokymo diplomas.

Didžiausia Vakarų Lietuvos regiono profesinio mokymo įstaiga šiais metais į gyvenimą išleido net 19 grupių - 336 diplomuotus specialistus, kurie įsilies į Lietuvos aukštųjų mokyklų, kolegijų studentų gretas arba kvalifikuotais specialistais papildys autoservisų, grožio salonų, verslo įmonių kolektyvus. 11-kai absolventų už labai gerą mokymąsi buvo įteikti Profesinio mokymo diplomai su pagyrimu. Net 57-ių diplomantų žinios Asmens įgytų kompetencijų vertinimo egzaminų metu buvo įvertintos aukščiausiais pažymiais. Skyrių vedėjai Padėkos raštais apdovanojo mokinius, užėmusius prizine vietas ir garsinusius mokyklos vardą tarptautiniuose ir respublikiniuose konkursuose bei projektuose, aktyviai dalyvavusius mokyklos renginiuoseir bendruomenės gyvenime.

Mokyklos direktorius Valentinas Radavičius bei kalbėję skyrių vedėjai ir grupių auklėtojai linkėjo absolventams gero skrydžio, sėkmės toliau siekiant asmeninės karjeros, tobulinant savo profesinius įgūdžius, kvietė aplankyti mokyklą bei mokytojus ir gyvenime vadovautis kinų patarle, kuri sako, jog „Išsilavinimas tai turtas, kuris bus su tavimi, kad ir kur tu bebūtum“.

Į gyvenimą eikit idėjų keliais:
Nusisukę nuo blogio žiūrėkit į šviesą.
Laimės rankos kasdien apkabinti ateis
Ir lydės Mūsų širdys amžinai Jus į tiesą.

Neužmirškit dainos — ją dainuoja viltis —
Ir pavargę kely niekada nesuklupkit.
Lai virš žemės plasnoja Laimės paukštės širdis…
Jūs Žmogaus didžio vardo nuolatos verti būkit.

Tad, Mieli Absolventai, tegu prasmingi bus Jūsų darbai, ilgi ir gražūs Jūsų keliai, turtingas Jūsų buvimas čia, šioje žemėje ir viskas tegu bus Jums didžiausia dovana. Viskas: nuo rasos lašo iki žvaigždės, nuo laukų ramunės iki Aukščiausiojo lemties. Gero skrydžio Jums brangieji!

Bibliotekos vedėja Zita Vaitiekūnienė

Paskelbta Mokiniams

2017 metų birželio 5 dieną startavo Erasmus + strateginių partnerysčių projekto „Integrative pathways for students with social, educational and motivational needs“ tarptautiniai mokymai Klaipėdos paslaugų ir verslo mokykloje. Mokykla nuo 2016 metų rugsėjo 1 dienos vykdo dviejų metų trukmės Erasmus+strateginių partnerysčių projektą kartu su kitais septyniais partneriais iš Italijos, Maltos, Bulgarijos, Rumunijos ir Turkijos. Projekto tikslas ir uždaviniai siejami su švietimo prioritetine sritimi – mokinių ugdymu karjerai.

Birželio 4-10 dienomis Klaipėdoje vyksta tarptautiniai mokymai mokytojams „How to convert the inner resourses to career plan?“, kuriuose dalyvauja 20 projekto dalyvių. Pirmą susitikimo dieną svečius pasitiko ir pasveikino Klaipėdos miesto meras Vytautas Grubliauskas ir mokyklos direktorius Valentinas Radavičius.

Projekto vadovė Loreta Tamošaitienė

Paskelbta Mokiniams
Ketvirtadienis, 01 Birželio 2017 18:43

UAB „FOSTUS“ SEMINARAS

2017 m. gegužės mėn. Klaipėdos paslaugų ir verslo mokykloje vyko seminaras, kurį vedė UAB "Fostus". Seminare dalyvavo higieninės kosmetikos kosmetiko specialybės 36 ir 32 grupių mokinės. Seminarą vedė UAB "Fostus" direktorė Skaistė Ruliavičienė ir kosmetologas Robertas Kantauskas.

Kosmetologas Robertas pristatė prekinio ženklo "Norel" kosmetines priemones, kosmetinių priemonių linijas, produktų pasirinkimą, atliekant veido odos priežiūros procedūras.

Kosmetologas Robertas atliko riebios ir mišrios veido odos priežiūros procedūras, demonstravo naujų veido masažų atlikimo technologijas, papasakojo apie produktų pardavimą. Seminaro pabaigoje vyko diskusija, kurioje Robertas papasakojo apie savo pasiekimus kosmetologijos srityje.

Merginoms seminaras labai patiko, nes buvo demonstruojamos įvairios procedūros ir pasakojama apie produktus.

Profesijos mokytoja Dalia Mikutienė

 

Paskelbta Mokiniams