Naujienos pagal datą: Rugsėjo 2017
Penktadienis, 29 Rugsėjo 2017 12:22

JAUSMŲ SIMFONIJA

Mokyklos bendrabučio fojė rugsėjo 25-28 d. akį džiugino piešinių paroda, kurią organizavo 5-ame aukšte gyvenančios pirmo kurso merginos. Parodos pavadinimą – „Jausmų simfonija " rinko pačios merginos. Tai buvo kolektyvinis darbas: vienos piešė, kitos puošė sukneles. Merginų darbai pasižymėjo technikos įvairove. Gėlių žiedai, medžių lapai, lakas, medžių šakelės, grikių ir kviečių sėklos, servetėlės, ausų krapštukai, guašas, flomasteriai ir kitos medžiagos. Kviečiame pasidžiaugti mūsų darbais.

Bendrabučio vyresnioji auklėtoja Marija Stankienė

Paskelbta Mokiniams
Ketvirtadienis, 28 Rugsėjo 2017 10:01

APIE INVESTAVIMĄ IR KAUPIMĄ SU PROFESIONALAIS

2017-09-27 53AM17MOD ir 54AEIR17MOD grupių mokiniai apie galimybę investuoti ir kaupti kalbėjosi su UAB "INVL ASSET MANAGEMENT" kompanijos tarpininkų tinklo plėtros vadove Ieva BENĖTĖ. Jaunimas patikino, kad apie tai turi mažai informacijos ir tai jiems - nelabai pažįstama sritis. Mokiniai entuziastingai atsakinėjo į viktorinos klausimus, buvo atidūs klausytojai. Džiugu, kad lektorė pasidalino naujausia Lietuvos banko informacija apie Pensijų kaupimo bendrovių išsidėstymą rinkoje. Pateikė padalomąją medžiagą. Tikiuosi, kad mokiniai turės apie ką pamąstyti.

Ekonomikos ir verslo pagrindų profesijos mokytoja ekspertė Laimutė Gegieckienė

 

Paskelbta Mokiniams
Ketvirtadienis, 21 Rugsėjo 2017 10:44

TEIKIAME PASLAUGAS

Už simbolinę kainą kviečiame mokyklos bendruomenės narius, miestiečius ir visus norinčius pasinaudoti Higieninės kosmetikos kosmetiko mokymo programos mokinių teikiamomis paslaugomis.

Paskelbta Mokiniams
Antradienis, 19 Rugsėjo 2017 17:04

PREVENCINĖS PASKAITOS MOKYKLOJE

Prasidėjus naujiems mokslo metams, Klaipėdos paslaugų ir verslo mokykla vykdo prevencines priemones atkreipdama dėmesį į visuomenės narių, o ypač mokyklos mokinių, viešosios tvarkos užtikrinimą bei eismo dalyvių drausmingumą, atsakingumą ir elgesį kelyje bei siekdama, kad eismo įvykiuose nukentėtų kuo mažiau mokyklos mokinių.

2017 m. rugsėjo 19 d. mokiniams organizuotas renginys, kurio tikslas – dar kartą mokiniams priminti atsakomybę už padarytus teisės aktų pažeidimus, atkreipti dėmesį į vertingų daiktų vagysčių, plėšimų prevenciją bei atsakomybę už alkoholinių gėrimų, narkotinių ir psichotropinių medžiagų vartojimą bei rūkymą neleistinose vietose ir mokyklos teritorijoje.

Renginyje buvo kalbama ir saugaus eismo tema. Pravestos saugaus eismo (elgesio) pamokos ir apžvelgtos eismo kontrolės priemonės. Renginyje dalyvavo 14-ka mokyklos mokinių grupių. Renginį vedė Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos pareigūnas Nerijus Stankus ir Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Prevencijos skyriaus pareigūnė Roma Kryževičienė. Renginį organizavo vidaus auditorė Aušra Mažrimienė.

 

Paskelbta Mokiniams
Penktadienis, 08 Rugsėjo 2017 11:19

UAB „TOBIS“ MOKYMAI

2017-09-08, 09 dienomis  mūsų socialinio partnerio - Klaipėdos paslaugų ir verslo mokyklos Variklinių transporto priemonių sektoriniame praktinio mokymo centre, vyksta tradicinis UAB „TOBIS“ vidinės akademijos renginys - Rudens sesija. Tai vienas svarbiausių pusmečio įvykių, puoselėjant besimokančios organizacijos kultūrą. Pirmą kartą sesija vyksta suderinus dviejų grupės įmonių poreikius. Pranešimai ir mokymai paruošti atskirai „TOBIS“ Lietuva ir „TOBIS“ Kaliningrad komandoms. Be vadovų pranešimų ir prekinio ženklo vadovų mokymų, naudinga informacija dalinsis ir svečiai iš UAB „Lesta“, WD 40Antrąją dieną Lietuvos pardavimo vadybininkų komanda dalyvaus pardavimo įgūdžių stiprinimo mokymuose. Mokymus ves EKT lektorius Audrius Gruodis.

Vystymasis ir profesinis augimas geresnių rezultatų vardan yra vienas iš svarbiausių TOBIS grupės darbuotojų siekiamybių!

Dėkojame visiems, kurie dėjo pastangas, kad renginys būtų kokybiškas ir naudingas, o taip pat tiems, kurie noriai ir aktyviai mokosi bei siekia būti geresniais nei vakar!

Paskelbta Mokiniams
Penktadienis, 01 Rugsėjo 2017 13:31

SU RUGSĖJO 1-ĄJA

KLPVM startavo nauji mokslo metai. Sveikiname visus su gražia pradžia. Akimirkos iš Rugsėjo 1-osios šventės.

Paskelbta Mokiniams