Print this page

IB „E-REKLAMEKA“. MOKINIUS VERSLAS VEŽA

2018-04-27 30SVT16 grupės Smulkiojo verslo paslaugų teikėjo specialybės mokiniai Ričardas Citavičius, Živilė Intaitė, Inga Jurevičiūtė, Modestas Kyzikas, Severina Kryžiūtė ir Kamilė Vaivadaitė buvo viena iš 37-ių komandų iš Lietuvos ir užsienio šalių, dalyvavusių Kauno miesto pramonės ir prekybos mokymo centre vykusioje 22-oje tarptautinėje imitacinių bendrovių (IB) mugėje „VERSLAS VEŽA“. Mugės organizatoriai: Švietimo ir mokslo ministerija, „Simulith“ centras, Kauno maisto pramonės ir prekybos centras, Lietuvos bendrovių asociacija LIBA ir Vilniaus kolegija suteikė galimybę mokiniams susipažinti su IB partneriais, pasidalinti patirtimi vykdant imitacinių bendrovių veiklą bei socialinį verslą, pademonstruoti gebėjimus pardavimo srityje, pagilinti komunikacines kompetencijas, sužinoti, kur gali nuskristi su savo verslu (žr. https://istartup.eu), mokinius lydėjusioms IB vadovėms profesijos mokytojoms Gražinai Jonkienei ir Vidai Meilei – pasidalinti darbo patirtimi su kolegomis, dalyvauti edukacinėje duonos kepimo programoje bei seminare „Socialinis verslas“.

Organizatoriai įvertino ir apdovanojo tarptautinės mugės dalyvius diplomais bei simbolinėmis dovanomis. 30SVT16 grupės mokiniai buvo nominuoti už geriausią gebėjimą bendrauti ir bendradarbiauti tarp profesinių mokyklų bendrovių ir pripažinti bronzine mugės imitacine bendrove.

Mokiniai ir mokytojos dėkingi Klaipėdos paslaugų ir verslo mokyklos vadovams bei 22-os tarptautinės IB mugės „VERSLAS VEŽA“ organizatoriams už puikią galimybę tobulėti.

Vyresnioji profesijos mokytoja Vida Meilė