Print this page

SKLEIDŽIAME KALĖDINĘ DVASIĄ

Artėjančios Kalėdos suburia žmones skleisti šilumą, pasidalinti gerumu, padėti skriaudžiamam, silpnam, neturinčiam artimųjų žmogui. Mūsų mokyklos mokinės savo širdies šiluma ir pagalba pasidalino su senjorais, gyvenančiais senelių namuose. Gruodžio 17 dieną Klaipėdos paslaugų ir verslo mokyklos higieninės kosmetikos 57 ir 49 grupių mokinės, vadovaujamos profesijos mokytojos Jurgitos Galvonienės, apsilankė Klaipėdos miesto senelių globos namuose, esančiuose Žalgirio gatvėje.

Prie socialinės veiklos prisidėjusios merginos užkrėtė savo teigiamomis emocijomis, kurios reikalingos kiekvienam globos namų gyventojui. Savo profesines žinias ir praktinius įgūdžius realizavo gražindamos senelių namų gyventojus. Buvo atlikta estetinės procedūros, antakių korekcija ir dažymas, veido srities depiliacija, manikiūras.

Dirbdamos drauge patobulėjome ne tik profesinėje veikloje bet ir dvasiškai.

Kitą dieną senelių namus aplankė dar viena, 51 grupės kirpėjų komanda, vadovaujama mokytojos Jurgitos Šilevienės. Merginos nukirpo ir sušukavo senelius taip sukurdamos šventišką nuotaiką. Smagu, kai gali savo emocijomis, gebėjimais ir darbu skleisti šilumą ir Kalėdų dvasią.