Print this page

"EXUVIANCE" KOSMETIKOS ŽENKLO SEMINARAS

2017 m. lapkričio 20 d. Klaipėdos paslaugų ir verslo mokykloje 31HK16 ir 20HK15 grupėms buvo organizuojamas „EXUVIANCE“ kosmetikos ženkloseminaras. Jo metu mokinės galėjo susipažinti su JAV gaminamos „EXUVIANCE“ atsiradimu, kosmetikos produktais, bei stebėti atliekamą procedūrą.

Trenerė Kristina Tamošiūnienė pasakojo, jog ši kosmetika kliniškai patvirtinta, veiksminga visų tipų odai skirta odos priežiūros linija. „EXUVIANCE“ kūrėjai Dr. Eugene Van Scott (medicinos daktaras, dermatologas) ir Dr. Ruey Yu (Rytų medicinos daktaras, filosofijos daktaras, dermatofarmakologas) pripažinti pasaulyje dėl savo atradimo, susijusio su alfa hidroksirūgščių (AHR) nauda ne tik gydant odos ligas, bet ir skatinant senstančios ar pažeistos odos atsinaujinimo procesus. Jie sukūrė naują polihidroksirūgščių (PHR) ir bioninių rūgščių kartą, natūralius junginius, kurie turi stiprių odos senėjimą stabdančių savybių, nedirgina odos, nesukelia paraudimo.

Mokinėms seminaro metu buvo pristatyti „EXUVIANCE“ produktai, jų naudojimo galimybės bei atlikta „Acnes“ pažeistos odos veido priežiūros procedūra. 

Profesijos mokytoja Ingrida Malamura