Print this page

ATVIRAS LIETUVOS KIRPĖJŲ ČEMPIONATAS

2018 m. vasario 24 – 25 dienomis Kauno „Žalgirio“ arenoje vyko Atviras Lietuvos kirpėjų čempionatas „KAUNAS BEAUTY 2018“. Šį čempionatą suorganizavo Lietuvos Kirpėjų ir grožio specialistų asociacija. Čempionate dalyvavo profesionalūs kirpėjai bei šių amatų besimokantys mokiniai iš įvairių Lietuvos miestų.

Atvirame Lietuvos kirpėjų čempionate dalyvavo 2 mūsų mokyklos Kirpėjo specialybės mokinės: Simona Trimailovaitė (II kursas, 37 gr., profesijos mokytojos Vida Medelienė ir Jurgita Šilevienė) ir Erika Puidokaitė (II kursas, 33 gr., profesijos mokytoja Vida Medelienė). Merginos dalyvavo dvejose rungtyse. Moterų plaukų tekstūrizavimo rungtyje (cheminis šukavimas) Simona Trimailovaitė užėmė I-ą vietą ir buvo apdovanota medaliu bei diplomu, o Erika Puidokaitė toje pačioje rungtyje užėmė II-ą vietą ir buvo apdovanota medaliu ir diplomu. Fantazinės šukuosenos rungtyje Simona Trimailovaitė užėmė II-ą vietą ir buvo apdovanota medaliu bei diplomu. Mokinę šiai rungčiai paruošė profesijos mokytoja Jurgita Šilevienė. Vizažistų rungtyje (Dieninis ir vakarinis makiažas) dalyvavo higieninės kosmetikos kosmetiko specialybės mokinė Rasita Stanislovaitytė (II kursas, 36 gr.). Mokinę konkursui paruošė profesijos mokytoja Liana Savickienė.

 Sveikinu mokines Simoną Trimailovaitę ir Eriką Puidokaitę bei profesijos mokytojas Vidą Medelienę ir Jurgitą Šilevienę pasiekus aukštą įvertinimą.

Nuoširdžiai dėkoju kirpėjo ir higieninės kosmetikos kosmetiko specialybės mokinėms bei profesijos mokytojoms: V. Medelienei, J. Šilevienei, ir L. Savickienei už mokinių paruošimą ir dalyvavimą konkurse.

        Paslaugų skyriaus vedėja Aldona Grigaliūnienė